150 PCS drobės užsegimo rinkinys Įrankių įrankis Metaliniai varžtai užfiksuoja jūrinius 3/8" lizdus Nerūdijančio plieno valties drobės užsegimai su nustatymo įrankiu

  • €15.38
  • €21.98
( 0 Atsiliepimai )
Prieinamumas: Sandėlyje

Žymos:
  • Naudojimas: Pagrindinis pasidaryk pats
  • Tipas: Rankinio įrankio dalys
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: nerūdijantis plienas

Prekės kodas: w451462

Apie šį elementą:

【Aukštos kokybės medžiaga】 Pagaminta iš 100% visiškai naujų jūrinių aukštos kokybės nerūdijančio plieno spaustukų, puikių atsparumo rūdims ir korozijai sūriame vandenyje ir drėgnoje aplinkoje, kuri tarnaus ilgai. Tinka įvairioms aplinkoms ilgalaikiam naudojimui.

【Platus taikymas 】Drobės spragtelėjimai Mygtukų varžtai plačiai naudojami drobėms, tarpams, palapinėms, tentams, drabužiams, odai, baldams ir kt. Jis gali būti pritvirtintas prie paviršiaus. Tinka naudoti tiek viduje, tiek lauke. Puikiai tinka "pasidaryk pats".

【 Lengva naudoti】 Smeiges galima pritvirtinti prie varžtų ar drobės smeigių, skirtų montuoti ant kietų paviršių. Tvirtos konstrukcijos spragtelėjimai užtikrina tvirtą sukibimą, kuris išliks saugus daugelį metų.

【Komplekte yra】 "Canvas Snap Kit Tool" yra 50vnt varžtas + 50pcs 3/8 colių lizdas + 50pcs dangtelis su 2 vnt nustatymo įrankiu.ir permatoma plastikinė dėžutė, patogi klasifikuoti ir nešiotis.

【Mūsų nuoširdus aptarnavimas】 Jei turite problemų ar po pardavimo apie mūsų produktus, nedvejodami susisiekite su mumis. Mes stengsimės išspręsti problemą už jus. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų svarbiausias prioritetas!

Pridėti atsiliepimą

Jūsų Įvertinimas :