Viešbutis Kelionės Nešiojama durų spyna Durų užraktas Savigyna Kelioninių durų spyna Apsaugos nuo vagystės durų kamštis Nešiojama durų spyna

  • €4.48
  • €8.96
( 0 Atsiliepimai )
Prieinamumas: Sandėlyje

Žymos:
  • Kilmė: žemyninė Kinija

Prekės kodas: w450350

Funkcijos:

* Lengvas ir nešiojamas: nešiojama durų spyna yra pakankamai maža, kad tilptų į kišenę ar rankinę. Galite pasiimti jį su savimi neužimdami vietos, suteikdami savisaugą keliaujant.

* Tobulas dizainas: tai nauja ir unikali kelioninė durų spyna. Nešiojamas durų užrakto įtaisas tvirtinamas sriegiu, kuris po montavimo yra stabilesnis.

* Aukšta kokybė: Nešiojama durų spyna pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno tikslumo liejinių. Jis turi ilgesnį tarnavimo laiką ir yra patvaresnis nei kitos durų spynos.

* Lengva įdiegti: Apsaugos nuo vagystės durų kamštį galima sumontuoti per kelias sekundes be įrankių, net jei kas nors kitas padeda raktą už kambario ribų, nėra lengva atidaryti nešiojamą durų spyną.

*Platus pritaikymas: Kelioninės durų spynos tinka šeimoms, viešbučiams, mokykloms ir kitoms šeimoms, užtikrinančios saugią apsaugą keliautojams, kolegijos studentams, vienišiems, motinoms namuose ir kt.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Portable Door Lock

Dydis (ilgis x plotis): apie 8cm x 3cm / 3.15inch x 1.32inch

Spalva: Sidabras

Medžiaga: 304 nerūdijantis plienas ir aliuminio lydinys

Pakuote sudaro:

1 x Nešiojama durų spyna

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų Įvertinimas :